Van plan om je woning te verkopen?

Stappenplan vastgoedmakelaar React Immo

Je denkt er aan om jouw woning te verkopen? Is het tijd voor een nieuw hoofdstuk? Het is dan niet evident om jouw woning te verkopen. Wij helpen jou graag verder op een eerlijke en transparante manier.

De vastgoedmakelaars van React Immo zetten zich elke dag 100% in om jou de best mogelijke dienstverlening te bieden.

In onderstaand stappenplan ontdek je hoe we te werk gaan bij de verkoop van je eigendom:

1. Gratis Schatting

Je wilt de beste prijs voor je eigendom. Logisch toch? Een correcte waardebepaling van je woning is dus de cruciale eerste stap als je je woning wenst te verkopen.

Meer informatie
2. Voorbereiding van het pand

React Immo voorziet een opbouw van het volledige verkoopdossier (opvraging bodemattest, kadastraal inkomen...), de uitvoering van alle technische keuringen (EPC, elektriciteit...) en doet de nodige communicatie met de notaris.

3. Professionele fotografie en videografie

Je krijgt maar één keer een eerste indruk. En dit geldt voor uw pand. Jouw pand verdient het om zo goed mogelijk in beeld te worden gebracht. Het team van van React Immo zorgt daarom voor professionele foto's, dronebeelden en een 360° van uw pand.

4. Verzamelen informatie

We schrijven een gedetailleerde beschrijving van je woning en verzamelen alle nodige informatie.

5. Off- en online marketing

Dankzij onze voorbereidingen kunnen we uw eigendom promoten via doelgerichte en op maat gemaakte off- en online marketing.

6. Bezoeken van uw eigendom

We organiseren bezichtigingen van uw eigendom met potentiële kopers en volgen deze nauwgezet op.

7. Biedingen

Tenslotte start het onderhandelen. Wij streven ernaar dat uw de beste prijs voor uw eigendom krijgt. Daarna gaan we over naar het officiële gedeelte: de compromis.