Gratis schatting

Om een woning correct te schatten, moeten heel wat factoren in kaart gebracht worden. Hiervoor is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van de binnenkant van de woning. Vul onderstaand formulier in en één van onze makelaars neemt met jou contact op voor een gratis schatting van je vastgoed. Tot binnenkort!

Rencura verhuist naar een nieuw kantoor in Gent

Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura is verhuisd naar een nieuw kantoor schuin rechtover hun vorig kantoor langs de Kortrijksesteenweg, Sint-Denijs-Westrem (Gent). De verhuis is het gevolg van een aanzienlijke groei van het bedrijf van de laatste twee jaren, waardoor de behoefte naar een groter kantoor steeds toenam.

Rencura startte in het nest van professionele syndicus Syncura en is op vandaag een volwaardige speler op vlak van makelaardij en rentmeesterschap met meer dan 1000 privatieven in beheer. Rencura startte als een eenmanszaak maar telt in 2019 inmiddels al 12 medewerkers.

De vlotte bereikbaarheid en de ligging dicht bij de Gentse vastgoedmarkt gaven de doorslag. Simon Van de Moortel, General Manager van Rencura: “We waren op zoek naar een modern gebouw vlak bij het centrum van Gent, maar met een goede en makkelijke bereikbaarheid. Vandaar de keuze voor het gebouw Imber. Ons nieuw kantoor is trouwens op wandelafstand van het Gentse kantoor van Syncura zodat we nog steeds een koffietje kunnen gaan drinken bij onze collega’s. Bovendien geeft het nieuw kantoor Rencura voldoende marge om nog verder te groeien in de toekomst.”

Het gebouw Imber startte oorspronkelijk als shoppingcenter, maar het is ondertussen een modern en heel lichtrijk bedrijvencentrum geworden met diverse dienstenbedrijven. “Trouwens, we hebben hier een vitrine van 10 meter op 8 meter hoog waar we ons aanbod mooi kunnen tentoonstellen,” aldus Simon Van de Moortel.

Noteer ons nieuw adres: Kortrijksesteenweg 1127b – 9051 GENT

Blijf op de hoogte?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste vastgoednieuwtjes.