Gratis schatting

Om een woning correct te schatten, moeten heel wat factoren in kaart gebracht worden. Hiervoor is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van de binnenkant van de woning. Vul onderstaand formulier in en één van onze makelaars neemt met jou contact op voor een gratis schatting van je vastgoed. Tot binnenkort!

Investeren in vastgoed? Het kan ook zonder kopzorgen…

Heb je één of verschillende appartementen gekocht als investering, maar heb je geen zin in de administratieve zorgen? Ontbreekt het je aan kennis of tijd om alles correct op te volgen? Ooit al gehoord van een rentmeester? Hij ontzorgt de vastgoedinvesteerder van de administratieve zorgen die gepaard gaan met investeringsvastgoed.

Wat doet een rentmeester?

Een rentmeester neemt het beheer van onroerende goederen (appartementen, woning, garages…) over van de eigenaar die geïnvesteerd heeft in vastgoed. Dankzij zijn professionaliteit en expertise zorgt hij ervoor dat je investeringsvastgoed op lange termijn rendeert.

Totaaloplossing

Hij is een neutrale persoon die steeds op de hoogte is van de vaak wijzigende wetgeving en de nieuwste ontwikkelingen. Bovendien biedt een professionele rentmeester een totaalpakket: verhuur, technische, financiële en administratieve opvolging van uw vastgoed.

  • Financieel beheer: huurgelden innen, opvolging van waarborg, jaarlijkse huurindexatie… De rentmeester denkt ook na over fiscale en financiële optimalisatie van uw vastgoed.
  • Administratief beheer: Hij registreert de wettelijk documenten zoals huurcontracten, plaatsbeschrijvingen…
  • Eerste contactpersoon: de rentmeester is het eerste aanspreekpunt en de tussenpersoon van huurders, leveranciers…
  • Technisch beheer: Hij gaat de nodige herstelwerken uitbesteden en opvolgen
  • Hij staat in voor de verhuur en verkoop van uw vastgoed

Hoger rendement

Dankzij de strikte opvolging van de rentmeester ben je zeker over de kwaliteit van de huurder en het tijdig/correct betalen van de huur (inclusief tijdige huurindexering), vermijd je leegstand van je investeringsvastgoed en is de garantie voor een degelijk rendement hoger.

Een professionele rentmeester bespaart eigenaars van onroerend goed tijd en kopzorgen. Zo ben je 100% gerust dat je beleggingsvastgoed in goede handen is en een optimaal rendement als resultaat oplevert. Kortom, een rentmeester is de partner voor wie wil investeren in vastgoed zonder kopzorgen.

Blijf op de hoogte?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste vastgoednieuwtjes.