Gratis schatting

Om een woning correct te schatten, moeten heel wat factoren in kaart gebracht worden. Hiervoor is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van de binnenkant van de woning. Vul onderstaand formulier in en één van onze makelaars neemt met jou contact op voor een gratis schatting van je vastgoed. Tot binnenkort!

Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura neemt immokantoor uit Zeebrugge over

Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura kondigt aan dat ze Immo Destorme, immokantoor uit Zeebrugge, hebben overgenomen. Met de overname van Destorme versterkt Rencura haar woningaanbod aan de Belgische kust.

Immo Destorme werd opgericht door Matthias Destorme. Om persoonlijke redenen besliste Matthias een stap opzij te zetten. “Rencura zal vanaf 1 oktober 2019 de activiteiten overnemen om zo de service en kwaliteit op peil te houden”. aldus General Manager van Rencura Simon Vande Moortel.

Simon Vande Moortel over de overname: “De bekendmaking van de overname van Immo Destorme volgt op een aantal reeds gerealiseerde prestaties eerder dit jaar: zoals bijvoorbeeld ons nieuw kantoor op de kortrijksesteenweg in Sint-Denijs-Westrem en onze splinternieuwe website.”

Matthias Destorme koos voor Rencura door de manier van werken van het kantoor: “Rencura is een jong en ambitieus bedrijf. Hun dertien kantoren verspreid over Vlaanderen (o.a. Knokke en Oostende) en Brussel werken onder de vleugels van 1 vastgoedteam die bestaat uit twaalf vastgoedmakelaars en rentmeesters.”

Blijf op de hoogte?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste vastgoednieuwtjes.