Gratis schatting

Om een woning correct te schatten, moeten heel wat factoren in kaart gebracht worden. Hiervoor is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van de binnenkant van de woning. Vul onderstaand formulier in en één van onze makelaars neemt met jou contact op voor een gratis schatting van je vastgoed. Tot binnenkort!

Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura breidt haar activiteiten uit naar Antwerpen en Limburg!

Op 14 oktober stelden Rencura, professioneel vastgoedmakelaar en rentmeester, en zusterfirma Syncura, grootste en meest toonaangevende syndicus van Vlaanderen, trots de overname van sectorgenoot Ulvenhout Vastgoed voor.

Met de overname van de vastgoed- en rentmeesteractiviteiten van Ulvenhout breidt Rencura vandaag haar activiteiten uit naar de provincie Antwerpen en Limburg. De bestaande, vertrouwde kantoren van Ulvenhout Vastgoed in Borsbeek, Leopoldsburg en Tongeren blijven open.

De overname van Ulvenhout komt niet als een verrassing. Beide bedrijven hebben hetzelfde DNA, ademen dezelfde hartelijkheid uit naar hun klanten én zijn enorm complementair qua werkingsregio. Door de overname is 1 plus 1 hier meer dan ooit 3.

Door de grotere werkingsregio kan Rencura vandaag nog meer klanten van dienst zijn, met een nog grotere gedrevenheid én nog betere dienstverlening dan vroeger.

Of je nu wenst te kopen of te verkopen, huren of verhuren of je eigendom wil laten beheren door een bekwame rentmeester, bij Rencura kom je thuis met al je vastgoedvragen.

Blijf op de hoogte?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste vastgoednieuwtjes.