Gratis schatting

Om een woning correct te schatten, moeten heel wat factoren in kaart gebracht worden. Hiervoor is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van de binnenkant van de woning. Vul onderstaand formulier in en één van onze makelaars neemt met jou contact op voor een gratis schatting van je vastgoed. Tot binnenkort!

CORONA update: het team van Rencura zet alles op een rijtje

02 - 11 - 2020

Beste klanten,

Ook wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om de verdere verspreiding van Covid-19 tegen te gaan. In deze tijden wensen wij onze medewerkers en onze klanten maximaal te beschermen. Hierdoor hebben we onze maatregelen verder bijgesteld.

We blijven bereikbaar

Het volledige Rencura-team werkt van thuis uit of op kantoor achter gesloten deuren. Uiteraard blijven we bereikbaar telefonisch, via video conferentie en via mail om onze dienstverlening te kunnen blijven garanderen. Ook ons portaal blijft beschikbaar. En we blijven ervoor zorgen dat de dringende herstellingen kunnen uitgevoerd worden.

We garanderen onze service

Dankzij de sterke digitalisatie van Rencura kunnen we onze service naar jullie toe blijven verzekeren. Zo kan er vanaf heden digitaal ondertekend worden, van huurcontracten tot mandaten.

Plaatsbezoeken blijven mogelijk

  • maximum 2 personen
  • handen goed ontsmetten
  • mondmaskers verplicht
  • op veilige afstand

Bij vragen, aarzel niet ons te contacteren.

Samen komen we erdoor! 💙 #staysafe

Het Rencura-team

📞 09 330 21 00

📧 info@rencura.be

Lees het volledige artikel van CIB Vlaanderen.

Blijf op de hoogte?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste vastgoednieuwtjes.