Gratis schatting

Om een woning correct te schatten, moeten heel wat factoren in kaart gebracht worden. Hiervoor is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van de binnenkant van de woning. Vul onderstaand formulier in en één van onze makelaars neemt met jou contact op voor een gratis schatting van je vastgoed. Tot binnenkort!

€ 78.000
0m2
32062854
32062855
32062856
Ref: 4493237

Bouwgrond voor half open bebouwing te Welle

Broekstraat 73, 9470 Denderleeuw Op de Broekstraat 73 te Welle heeft U vanaf heden de mogelijkheid om een nieuwbouwwoning te bouwen op dit perceel bouwgrond van 1a23ca, bedoeld voor de bouw van een half open bebouwing.

Deze grond leent zich perfect tot het bouwen van een budgetvriendelijke, doch heel moderne woning die voldoet aan de laatste strenge eisen op gebied van isolatie en ventilatie.

De bestaande restanten van de vroegere woning dienen eerst afgebroken te worden waarna men een woning kan bouwen van +/- 5 meter gevel en een diepte op het gelijkvloers van 12m met op het verdiep een zadeldak dat qua kroonlijsthoogte dient aan te sluiten op de aanpalende woning.

Achteraan de woning zal er een tuin kunnen voorzien worden van om en bij de 9m lang met de voorziening van een autoparkeerplaats!

Deze grond is NIET gelegen in overstromingsgevoelig gebied. U kan dus zorgeloos bouwen.

Kenmerken

Grondoppervlakte
123.00 m2

Stedenbouw

Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Recht van voorkoop
Nee
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Nee
Uw React Immo contactpersoon

Peter Willems

Director Agency Aalst

Meer informatie over dit pand

Stuur ons uw vragen over dit pand.

Ligging

Gelijkaardige panden