Vastgoedmakelaar React bestaat 1 jaar

Vastgoedmakelaar React bestaat 1 jaar!

Het immokantoor React met hoofdkantoren in Gent, Liedekerke en Brussel bestaat vandaag (1 september) 1 jaar. Simon Van de Moortel, CEO van React, en de kantoorverantwoordelijken vertellen hoe ze het afgelopen jaar ervaren hebben.

Lees het vervolg

Waarop moet je letten tijdens bezichtiging van een woning?

Je hebt een huis of appartement gespot die in jouw smaak en budget valt? De aankoop van een woning is misschien de belangrijkste gebeurtenis in je leven en daarom is het belangrijk om grondig te werk te gaan. Vastgoedmakelaar React maakte een checklist voor jou met vragen om bij de hand te hebben bij het bezoek van je eventuele droomwoning.

Meer informatie

Vanaf 2023 renovatieplicht voor residentiële gebouwen

Tegen 2050 moet de CO2-uitstoot van alle gebouwen naar omlaag om te kunnen voldoen aan de Europese doelstellingen: tegen 2050 wil Europa het eerste “koolstofneutrale” continent zijn. De Vlaamse regering boog zich begin maart 2022 over het uitvoeringsbesluit rond de renovatieplicht voor residentieel vastgoed (huizen, appartementen...). Het doel is om deze renovatieplicht in te voeren op 1 januari 2023 voor residentieel vastgoed.

Meer informatie