Vanaf 2023 renovatieplicht voor residentiële gebouwen

Tegen 2050 moet de CO2-uitstoot van alle gebouwen naar omlaag om te kunnen voldoen aan de Europese doelstellingen: tegen 2050 wil Europa het eerste “koolstofneutrale” continent zijn. De Vlaamse regering boog zich begin maart 2022 over het uitvoeringsbesluit rond de renovatieplicht voor residentieel vastgoed (huizen, appartementen...). Het doel is om deze renovatieplicht in te voeren op 1 januari 2023 voor residentieel vastgoed.

Meer informatie

Wonen in Gent is vree wijs!

Gent is trendy, hip, modern, charmant en dynamisch. Wonen in Gent is niet goedkoop en toch razend populair om er zowel te wonen als te investeren. Hoe komt dat? Wij zochten het voor jullie uit.

Meer informatie

Je droomwoning op het oog? Stel deze vragen tijdens de bezichtiging.

Heb je een huis of appartement gespot op www.react.immo of op een andere immosite? Maak snel een afspraak om het te gaan bezichtigen. Maar wat nu? Welke vragen moet je stellen om niet voor verrassingen te staan bij een eventuele aankoop? Geen paniek, vastgoedmakelaar React somt de vragen op die je zeker moet stellen aan de vastgoedmakelaar tijdens de bezichtiging van een woning.

Meer informatie