TE KOOP - stevige HALF OPEN BOUW met grote tuin op 12 are
€299.000
F 2 1 21 foto's
Zavelstraat 38 , 1770 Liedekerke Woning was reeds verkocht, maar opnieuw vrijgekomen. (meer info te verkrijgen op kantoor)

Deze robuuste, goed onderhouden half open bebouwing is gelegen vlakbij het treinstation van Liedekerke en heeft U heel wat voordelen te bieden.
Zo is het gebouw voorzien van een betonnen roostering (tot op de zolder toe), is er overal centrale verwarming voorzien en kan U genieten van een prachtig zicht op de achterliggende landerijen.

Binnenkomen doet U via de inkomhal die U brengt naar de mooie eetruimte en salon. Dankzij de vele raampartijen valt er veel licht binnen in huis.

De geïnstalleerde keuken beschikt nog over een extra ruimte voor het plaatsen van een keukentafel. Tevens is er ook een stookplaats/berging met toilet op het gelijkvloers voorzien.

Via de eiken trap komt U op het eerste verdiep terecht waar er een nachthal, badkamer met recente douchecel en 2 slaapkamers gelegen zijn. .

Via een VASTE trap komt U op het GEÏSOLEERDE zolderverdiep terecht, inclusief velux, waar U nog een extra kamer kan bijmaken!

In de tuin is het steeds gezellig vertoeven en kan U genieten van de rust aangezien deze woning gelegen is in een doodlopende straat is er dus vrijwel geen passage in de straat!

Het bijhorende naastliggende stuk grond biedt u verschillende extra staanplaatsen voor personenwagens of bestelwagens.

Wenst U een bezichtiging? Neem dan contact op via onze website of via mail naar annie.volckaert@reactimmo.be of peter.willems@reactimmo.be

Kenmerken

Basisuitrusting

Type verwarming
Individueel
Type verwarming
Stookolie cv

In cijfers

Toiletten - aantal
1
Aantal douchekamers
1
Terras - aantal
1

Diverse

Berging
Ja

Aansluitingen

Kabeltelevisie
Ja

Energie

Epc-klasse
F
Epc (kwh/m²/j)
864
Epc unieke code
20180218-0002030957-1
Peter Willems Peter Willems Director Agency Aalst
peter.willems@reactimmo.be
Meer informatie over dit pand

Gelijkaardige panden

Nieuw Investering
TE KOOP woning 2 slaapkamers te Ledeberg
9050 Gent Ledeberg - Huis
2 2 102 m 2 € 250.000