TE KOOP, prachtige, zonovergoten gesloten bouwgrond 2a92ca !
€117.000
11 foto's
Aarhulst 13B , 1790 Affligem In het centrum van het gezellige Teralfene (Affligem) is deze prachtige bouwgrond voor gesloten bebouwing gelegen.

Dat mag je gerust letterlijk nemen, want wie wil er nu geen zuid-west gerichte tuin op een rustige locatie (zie foto's) vlakbij het centrum (winkels 250 meter), school (200m), oprittencomplex autosnelweg (1,5km)?

Deze vergunde grond voor gesloten bebouwing heeft een totale oppervlakte van 2a92ca, heeft een straatbreedte van 6,25m en een diepte van ongeveer 47m.

De bouwdiepte is op het gelijkvloers 15 meter en op de verdiepen 12 meter (stedenbouwkundige voorschriften verkrijgbaar op ons kantoor).

Op deze locatie bouwen betekent: een zorgeloze toekomst voor uw fietsende en spelende (klein)kinderen, heel de dag kunnen genieten van de ochtend- tot avondzon, toffe buren, terechtkomen in een leuke en bruisende gemeente, makkelijke bereikbaarheid, ...

Deze interessante bouwgrond kan samen of apart aangekocht worden met de naastliggende half open bebouwing indien U op zoek bent naar een bouwproject.

wenst U meer info? Maak dan vandaag nog uw afspraak via onze website of via peter.willems@reactimmo.be

Kenmerken

Hoofdkenmerken

Breedte bouwzone
6.25
Diepte bouwzone
15
Grond breedte
6.25

Omgeving

O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Peter Willems Peter Willems Director Agency Aalst
peter.willems@reactimmo.be
Meer informatie over dit pand

Gelijkaardige panden